...

Stof van de maand!

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (www.superstoffen.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
Spoelders Stoffen vof
 streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Spoelders Stoffen vof niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Spoelders Stoffen vof aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.
Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Spoelders Stoffen vof en de gebruiker van de website ontstaan.

E-mail
Spoelders Stoffen vof
 garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met Spoelders Stoffen vof te corresponderen, accepteert u dit risico.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Spoelders Stoffen vof heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Spoelders Stoffen vof aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten
Alle publicaties en uitingen van Spoelders Stoffen vof zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat Spoelders Stoffen vof daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven. 

 

Product toegevoegd aan uw winkelmand

Geef hieronder aan op welke producteigenschappen u wilt zoeken. Klik daarna dit venster weg om de resultaten te zien. Indien u nieuwe keuzes wilt maken klik dan op ‘Wis filters’.

Categorie
Categorie
Toon meer
Kleur
Kleur
Motief / patroon
Motief / Patroon
Materiaal
Materiaal
Breedte